Ammattikalastajaristeily 2023

Länsi-Suomen Kalatalouskeskus järjestää kaupallisten kalastajien tiedotus- ja koulutusristeilyn 1.–2. helmikuuta 2023 Viking Line m/s Gabriellalla, joka lähtee aamulla Turusta. Tilaisuuden tavoitteena on välittää ajankohtaisia asioita ja uutta tietoa kalastajille ja kalatalouden sidosryhmille, kuten neuvontajärjestöille, viranomaisille ja tutkijoille.

Vuonna 2023 järjestettävä tilaisuus on kahdeskymmenes ammattikalastajaristeily. Seminaarin aikana tullaan tarkastelemaan ammattikalastuksen kehitystä viime vuosikymmeninä ja samalla pureudutaan tulevien vuosien toiminnan ja toimintaedellytysten kehittämiseen.

Seminaariohjelmaan tästä

Hinnat

  • Yhden hengen hytissä 168 €/henkilö, kaksi henkilöä samassa hytissä 159 €/henkilö
  • Lännen KalaLeaderin ja Saaristomeren KalaLeaderin alueilla toimivat kaupalliset kalastajat ja kalatalouden opiskelijat: yhden hengen hytissä 67 €/henkilö, kaksi henkilöä samassa hytissä 60 €/henkilö

Hinta sisältää seminaarin lisäksi matkan A4-hytissä, aamukahvin, buffet-lounaan, kokouskahvit, kolmen ruokalajin á la carte ryhmämenun (linkki avautuu uuteen ikkunaan) ja buffet-aamiaisen. 

Ilmoittautumiset

*Lännen Kalaleaderin ja Saaristomeren Kalaleaderin toimialueiden kaupalliset kalastajat ja sidosryhmät, ilmoittautumisaika 5.12.-21.12.2022
*Muiden alueiden kaupalliset kalastajat ja sidosryhmät, ilmoittautumisaika 12.-21.12.2022
*Paikkoja rajoitetusti

Ilmoittaudu risteilylle 21.12.2022 mennessä

tällä lomakkeella

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus maksutta 20 päivää ennen matkaa, jonka jälkeen osallistumismaksu laskutetaan. Jos matka perutaan terveydellisistä syistä, siitä on esitettävä lääkärintodistus. Lääkärintodistus kattaa yhden hytin. Todistus tulee toimittaa Viking Linelle 10 päivän kuluessa peruutuksesta.

Lisätietoja tilaisuudesta anu.niinikorpi@kalatalouskeskus.fi

Risteily on osa tiedotushanketta, jolle on saatu tukea Euroopan meri- ja kalatalousrahastosta Selkämeren ja Pyhäjärven kalatalouden toimintaryhmän kehyksestä.