Jäsenkirjeet ja tiedotteet

Ahvenposti 3/2021

Uusimmassa Kalatalouden Keskusliiton uutiskirjeessä tietoa mm. osakaskuntien etäkokousten järjestämisestä, Suomeen rantautuneesta uudesta rapuruttotyypistä, sekä tulevista tapahtumista. Lisäksi etsitään Suomen parasta osakaskuntaa. Uutiskirjeen pääset lukemaan tästä!

Lue lisää »

Kysely jäsenjärjestöille ja muille osakaskunnille

Länsi-Suomen Kalatalouskeskus on paikallinen neuvontajärjestö, jonka tehtäviin kuuluu muun muassa vesialueen omistajien neuvonta. Toteutamme tätä esimerkiksi osallistumalla kokouksiin ja tarjoamalla neuvontaa puhelimitse. Tämän lisäksi järjestämme erilaisia seminaareja ja muita koulutustilaisuuksia.

Kartoittaaksemme osakaskuntien ja kala-alan yhdistysten toiveita ja tarpeita, pyydämme teitä vastaamaan alla olevaan kyselyyn. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia.

Lue lisää »

Vuoden 2021 ensimmäinen Kala-aviisi on nyt julkaistu

Kala-aviisi on Länsi-Suomen Kalatalouskeskuksen uusi uutiskirje, jossa kerrotaan paikallislähtöisesti ajankohtaisia asioita kalataloudesta sekä yhdistyksen kuulumisia. Julkaisu on suunnattu yhdistyksen jäsenistölle sekä kaikille kalatalousasioista kiinnostuneille. Se

Lue lisää »