Eurajoki-Lapinjoen kalatalousalue

Kalatalousalueen kotisivut ovat vuonna 2022 muuttaneet osoitteeseen

www.eurajoki-lapinjoen-kalatalousalue.fi/

Vuosien 2019-2021 uutiset ja ajankohtaiset

Eurajoki-Lapinjoen kalatalousalue valmistelee poikkeuslupaa merimetson ampumiseksi

Suomen ympäristökeskuksen mukaan Raumalla oli vuonna 2020 Suomen suurin merimetso pesimäyhdyskunta, 3600 pesää ja Eurajoella 1573 pesää. Lintujen ruokailualueilla sijaitsee tärkeitä kalojen lisääntymisalueita.

Turvatakseen kalakantojen elinvoimaisuutta ja mahdollistaakseen niiden kestävän käytön jatkossakin, kalatalousalueen hallitus päätti ryhtyä valmistelemaan poikkeuslupaa merimetsojen kannan hallitsemiseksi.

Lue lisää »

PERUTTU: Kalastuksenvalvontakurssi ja -koe Raumalla syyskuussa

Vähäisen osallistujamäärän vuoksi kurssi on päätetty siirtää pidettäväksi keväällä/kesällä 2021. Kalastuksenvalvontakurssista kiinnostuneet voivat osallistua Porin kalatalousalueen järjestämälle kurssille 7.9. Lisätietoja www.kalatalouskeskus.fi/kalastuksenvalvontakurssi-porissa-syyskuussa/ ___________________________________________________________________ Eurajoki-Lapinjoen kalatalousalue järjestää

Lue lisää »

DOkumentit

Tietoa alueesta

Yleistä Eurajoki-Lapinjoen kalatalousalueesta

Kalatalousalueeseen kuulu vesialueet Säkylän, Pöytyän, Rauman, Euran ja Eurajoen kuntien alueelta.
Kalatalousalueen suurimmat järvet ovat Säkylän Pyhäjärvi ja Köyliönjärvi. Pienempiä järviä ovat Koskeljärvi, Narvijärvi ja Turajärvi. Nimensä mukaisesti kalatalousalueella virtaavat Eurajoki ja Lapinjoki sivuhaaroineen.

Lue lisää »

Yhteydenottolomake