Eurajoki-Lapinjoen kalatalousalue

Ajankohtaista

Kalastuksenvalvontakurssi ja -koe Raumalla syyskuussa

Eurajoki-Lapinjoen kalatalousalue järjestää kalastuksevalvontakurssin 8.9. Etappi 22.Kurssi pidetään kello 9-16.00 ja päivän päätteeksi on mahdollisuus osallistua kalastuksenvalvontakokeeseen. Kalatalousalue kustantaa valvojakoulutuksen ja kalastuksenvalvojan kokeen niille valvojille,

Lue lisää »

Korvaukset vesialueiden omistajille kalavesien maksullisten yleiskalastusoikeuksien hyödyntämisestä sekä kalastusopastoimintaan perustuvasta käytöstä Eurajoki-Lapinjoen kalatalousalueella

Kalastuslain 83 §:n 2 momentin mukaan korvausten jako vesialueen omistajille
perustuu vesialueeseen kohdistuvaan viehekalastuksesta aiheutuvaan rasitukseen,
joka vahvistetaan käyttö- ja hoitosuunnitelmassa. Koska Eurajoki-Lapinjoen kalatalousalueella ei ole vielä voimassa olevaa käyttö- ja hoitosuunnitelmaa, päätti kalatalousalue 2019 yleiskokouksessa jakaa vuodelta 2018 kertyneet varat pinta-alaperusteisesti.

Kalatalousalueen jäseniä muistutetaan siitä, että omistajakorvauksen maksua varten heidän on itse toimitettava kalatalousalueelle seuraavat tiedot:

1) osakaskunnan virallinen nimi tai jaetun vesialueen omistajan nimi;

2) osoite;

3) kiinteistötunnus; sekä

4) tilinumero.

Lue lisää »

Eurajoki-Lapinjoen kalatalousalueen kevät 2020

– Kalatalousalueen vuosikokous siirretty elokuulle

– Omistajakorvausten jakoa varten omistajia pyydetään lähettämään toiminnanjohtajalle osakaskunnan tai jaetun vesialueen nimi, osoite, kiinteistötunnus ja tilinumero sekä kiinteistön pinta-ala.

– Käyttö- ja hoitosuunnitelman laatiminen on aloitettu Pyhäjärvi-Instituutisssa. Asianosaisille tullaan järjestämään kuulemistilaisuuksia vuoden aikana.

Lue lisää »

DOkumentit

Tietoa alueesta

Yleistä Eurajoki-Lapinjoen kalatalousalueesta

Kalatalousalueeseen kuulu vesialueet Säkylän, Pöytyän, Rauman, Euran ja Eurajoen kuntien alueelta.
Kalatalousalueen suurimmat järvet ovat Säkylän Pyhäjärvi ja Köyliönjärvi. Pienempiä järviä ovat Koskeljärvi, Narvijärvi ja Turajärvi. Nimensä mukaisesti kalatalousalueella virtaavat Eurajoki ja Lapinjoki sivuhaaroineen.

Lue lisää »

Yhteydenottolomake