Eurajoki-Lapinjoen kalatalosalueen kokouskutsu 11.8.2021

Eurajoki-Lapinjoen kalatalousalueen hallitus kutsuu koolle kalatalousalueen kokouksen. Kokouskutsu koskee kalatalousalueen jäseniä, joita ovat alueen kalastusoikeuden haltijat sekä valtakunnalliset kalastusalan järjestöt. Kokoukseen voivat osallistua myös alueellisten luonto- ja ympäristöjärjestöjen edustajat sekä erikseen kutsutut asiantuntijat.

Aika: 11.8.2021 kello 18.00
Paikka: Tupalan Hovi, Jussilantie 1, Säkylä

Valtakirjojen tarkastus alkaa kello 17.30.

Kokouksen alussa esitellään käyttö- ja hoitosuunnitelmaluonnos ja kerrotaan jatkotutustumis- ja vaikuttamismahdollisuuksista.Huomioitavaa: Kokoukseen osallistuvan tulee varautua osoittamaan henkilöllisyytensä sekä valtuutus kalatalousalueen jäseneksi. Osallistujan on pystyttävä osoittamaan, mitä kiinteistörekisteriyksikköä hän edustaa (kiinteistötunnus). Kokoukseen osallistuvalla kalastusalan järjestön ja alueellisten luonto- ja ympäristöjärjestöjen edustajalla tulee olla mukanaan valtakirja tai vastaava dokumentti osoittamaan osallistumisoikeutta kokoukseen.

Pyydämme teitä ilmoittautumaan toiminnanjohtajalle 4.8. mennessä, jotta osaamme varata oikean määrän kahvitarjoilua. Yhteystiedot alla. Myös osallistuminen etäyhteydellä on mahdollinen, mutta tällöin osallistuminen äänestyksiin ei ole mahdollista.

Microsoft Teams -kokous
Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Kalatalousalueen ylimääräisen kokouksen pöytäkirja oikaisuvaatimusosoituksineen on nähtävänä 1.9.-15.9.2021 Kalatalousalueen kotisivuilla ja Länsi-Suomen Kalatalouskeskuksen toimistolla.

Kalatalousalueen hallitus

Kokousasiakirjat

Yhteystiedot:
Eurajoki-Lapinjoen kalatalousalue, toiminnanjohtaja Anu Niinikorpi
sähköposti: anu.niinikorpi@kalatalouskeskus.fi
puhelin: 0400-878718 postiosoite: Länsi-Suomen Puutarhakatu 19 A, 20100 Turku