Palvelut

koekalastukset

Koekalastukset ja -ravustukset

Suunnittelemme ja toteutamme kalastotutkimuksia vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Teemme koekalastuksia ja -ravustuksia virtavesissä, järvissä sekä rannikkovesissä koko toimialueellamme.

kalastuksenvalvonta

Kalastuksenvalvonta

Toteutamme kokonaisia kalastuksenvalvontasuunnitelmia, -toimeksiantoja sekä -koulutuksia.

hoitokalastussuunnitelmat

Hoitokalastussuunnitelu ja hankkeen operointi

Onko sinilevälautat jokakesäinen ilmiö? Koostuuko kalasaaliisi nykyisin pääosin pikkusinteistä? Voisi olla hyvä aika muuttaa vesistösi kehityssuuntaa hoitokalastuksella osana ns. vesistön biomanipulaatiota.

kunnostussuunnitelmat

Järvien ja rannikkolahtien kunnostussuunnitelmat

Toteutamme kunnostussuunnitelmat tilauksesta vankalla ammattitaidolla joko yhdessä osakaskunnan tai muun operoivan tahon kanssa. Suunnitelman sisältö voidaan laatia operoijan resurssien mukaan esimerkiksi talkoopainotteiseksi.

ikajakasvukartoitus

Saaliskalalajien ikä- ja kasvukartoitukset

Askarruttaako mieltäsi miten istutukset menestyvät? Onko vesistössä kaloille riittävästi elintilaa ja ravintoa? Mitä lajeja kannattaa istuttaa seuraavaksi? Saalislajin ikä- ja kasvukartoituksen toteuttamalla silloin tällöin voidaan tehdä luotettavampia kalavesienhoidollisia päätöksiä osakaskunnissa ja kalatalousalueissa. Kerromme mielellämme lisää!

kalataloustarkkailu

Kalataloustarkkailujen laatiminen ja toteutus

Tarkkailuvelvoitteet hoituvat rautaisella ammattitaidolla kanssamme alkuselvityksistä suunnitteluun ja toteutukseen saakka.

kayttojahoitosuun

Kalatalousalueiden käyttö- ja hoitosuunnitelmat

Alueiden käyttö- ja hoitosuunnitelmien laatiminen kuuluu perustyöhömme kilpailukykyisin hinnoin. Järjestöllämme on vuosikymmenien kokemus entisten kalastusalueiden käyttö- ja hoitosuunnitelmien laatimisesta.

omistajaselvitykset

Vesialueiden omistajaselvitykset

Harkitsetko vesialueen hankintaa kalastukseen tai muuten vain omaan käyttöön, mutta et tiedä kuva alueen omistaa? Paljonko alueen arvo voisi olla? Laadimme omistajaselvityksen sekä halutessa hinta-arvion kyseisestä alueesta.

kalapvalitysvilj

Kalanpoikasten välitys ja viljely

Välitämme keväisin ja syksyisin kalanpoikasia mm. siikaa ja kuhaa.
Katso kalanpoikashinnasto ja kysy asiasta lisää!

kurssitjaopinto

Kurssit ja opintomatkat

Toteutamme asiakkaillemme kursseja sekä opintomatkoja joko suunnittelemalla kaiken itse tai olemalla tukena teidän kurssillanne tai opintomatkallanne.