Kokouskutsu: Eurajoki-Lapinjoen kalatalousalueen ylimääräinen yleiskokous

Eurajoki-Lapinjoen kalatalousalueen hallitus kutsuu koolle kalatalousalueen ylimääräisen kokouksen. Kokouskutsu koskee kalatalousalueen jäseniä, joita ovat alueen kalastusoikeuden haltijat sekä valtakunnalliset kalastusalan järjestöt. Kokoukseen voivat osallistua myös alueellisten luonto- ja ympäristöjärjestöjen edustajat sekä erikseen kutsutut asiantuntijat.

Aika: 28.10.2021 kello 18.00 (valtakirjojen tarkastus alkaa kello 17.30)
Paikka: Pyhäjärvi-Instituutti, osoite: Sepäntie 7, Ruukinpuisto 27500 Kauttua

Kokouksessa käsitellään ja hyväksytään Eurajoki-Lapinjoen kalatalousalueen käyttö- ja hoitosuunnitelma. Käyttö- ja hoitosuunnitelman päälinjaukset esitellään kokouksessa.

Käyttö- ja hoitosuunnitelmaan voi tutustua etukäteen tarkemmin
tästä linkistä.

Huomioitavaa: Kokoukseen osallistuvan tulee varautua osoittamaan henkilöllisyytensä sekä valtuutus kalatalousalueen jäseneksi. Osallistujan on pystyttävä osoittamaan, mitä kiinteistörekisteriyksikköä hän edustaa (kiinteistötunnus). Kokoukseen osallistuvalla kalastusalan järjestön ja alueellisten luonto- ja ympäristöjärjestöjen edustajalla tulee olla mukanaan valtakirja tai vastaava dokumentti osoittamaan osallistumisoikeutta kokoukseen.

Pyydämme teitä ilmoittautumaan toiminnanjohtajalle 21.10. mennessä, jotta osaamme varata oikean määrän kahvitarjoilua. Yhteystiedot alla. Kokousta voi seurata myös etäyhteydellä. Linkin saa sähköpostilla toiminnanjohtajalta.

Kalatalousalueen ylimääräisen kokouksen pöytäkirja oikaisuvaatimusosoituksineen on nähtävänä 3.11.-20.11.2021 kalatalousalueen kotisivuilla ja Länsi-Suomen Kalatalouskeskuksen toimistolla.

Kalatalousalueen hallitus

Liitteet: