You are currently viewing Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Haemme vahvistusta tiimiimme!

Otimme tänä vuonna käyttöön uuden strategian, jossa toimintamme keskittyy kahteen painopisteeseen.
Kalatalouden isännöintitoimisto -painopisteen alla tarjoamme suunnittelu- ja hallintopalveluita sekä konkreettista kalavesien hoitoa jäsenistöllemme, jotka edustavat pääasiassa kalavesien omistajia ja niiden hoidosta vastaavia tahoja.
Kalatalouden asiantuntija – painopisteen alla työskentelemme laajasti kalavesien hoidon, kalankäyttökulttuurin, kalastusharrastuksen ja elinkeinokalatalouden edistämiseksi toiminta-alueellamme ja laajemminkin.

Toteuttaaksemme strategiaamme haluamme nyt vahvistaa asiantuntijatiimiämme ja haemme kalatalousasiantuntijaa ja talousasiantuntijaa joukkoomme.

Katso työpaikkailmoitukset alta

Meillä on myös jatkuvasti työharjoittelijoita ja projektityöntekijöitä mukana erilaisissa hankkeissa. Jos siis työ kalatalouden edistämisen parissa kiinnostaa, laita rohkeasti sähköpostia anu.niinikorpi@kalatalouskeskus.fi

Meistä: Länsi-Suomen Kalatalouskeskus on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää kalatalouden yleisiä edellytyksiä Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Jäsenkuntaamme kuuluu kalatalousalueita, osakaskuntia ja alueen yhdistyksiä. Yhdistyksellä työskentelee 5-8 kalatalouden asiantuntijaa, joiden työtehtävät liittyvät muun muassa kalastusharrastuksen edistämiseen, vesistökunnostuksiin, kalakantojen hoitoon, kalatalousalueiden hallintoon ja yleiseen kalatalousneuvontaan. Lue lisää: www.kalatalouskeskus.fi/tietoa-meista/