You are currently viewing Anu Niinikorvesta Länsi-Suomen Kalatalouskeskuksen toiminnanjohtaja

Anu Niinikorvesta Länsi-Suomen Kalatalouskeskuksen toiminnanjohtaja

Länsi-Suomen Kalatalouskeskus ry on 11.9.2023 alkaen nimittänyt yhdistyksen toiminnanjohtajaksi merimaskulaisen Anu Niinikorven. Niinikorpi on koulutukseltaan iktyonomi ja vastannut yhdistyksen kehittämishankkeista ja taloudesta vuodesta 2019. Aiempaa kokemusta hänellä on muun muassa vesiviljelystä ja kalatukkukaupasta.

Kalatalouskeskuksen puheenjohtajan Timo Junnilan mukaan hallitus katsoi, että Niinikorvella on hyvät valmiudet lähteä toteuttamaan kalatalouskeskuksen uutta strategiaa, jossa keskeistä on kalatalouden kehittämistehtävät ja kalatalousalueiden, osakaskuntien sekä muun jäsenistön palvelut.

Niinikorpi itse kertoo lähtevänsä innolla edistämään toiminta-alueen kalankäyttökulttuuria, kalastusta ja kalavesien tilaa yhteistyössä Länsi-Suomen Kalatalouskeskuksen hallituksen ja henkilöstön kanssa. Tässä avainasemassa ovat myös vesialueiden omistajat ja erityisesti yhteisten vesialueiden osakaskunnat. Osakaskuntien toiminnan kehittäminen ja aktivointi onkin yksi Länsi-Suomen Kalatalouskeskuksen päätavoitteista.

Länsi-Suomen Kalatalouskeskus on Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa toimivat kalatalouden neuvontajärjestö, jonka tehtäviin kuuluu osakaskuntien toiminnan edistämisen lisäksi kalavesien hoito, kalastuselinkeinojen ja kalastusharrastuksen kehittäminen sekä tiedon jakaminen kalastuksesta ja kalataloudesta. Yhdistyksessä työskentelee kuusi henkilöä.

Yhteystiedot/lisätietoa
Anu Niinikorpi
anu.niinikorpi@kalatalouskeskus.fi
040 087 8718
www.kalatalouskeskus.fi