Kaupallisten kalastajien tiedotus- ja koulutusristeily 16.-17.8.2022

Länsi-Suomen kalatalouskeskus järjestää kaupallisten kalastajien tiedotus- koulutusristeilyn
16.–17. elokuuta 2022 Viking Line m/s Glorylla, joka lähtee Turusta. Tilaisuuden tavoitteena on välittää ajankohtaisia asioita ja uutta tietoa kalastajille ja kalatalouden sidosryhmille kuten neuvontajärjestöille, viranomaisille ja tutkijoille.

Huom. risteily siirretty alkuvuoden 2022 koronatilanteen vuoksi elokuulle! Aiemmin (joulukuussa 2021) ilmoittautuneet ja matkan siirtäneet ovat etusijalla.

Risteilyn teemana on ammattikalastuksen tulevaisuus, uudet teknologiat ja tietenkin kala – tulevaisuuden ruoka. Seminaaripäivän aikana kuullaan muun muassa kalastustyötä helpottavista ratkaisuista, kotimaisen kalan edistämisohjelmasta, uusista pyydystyypeistä, ratkaisuista hyljevahinkojen torjumiseksi, uusista kalatuotteista, ja siitä millä keinoilla kasvavaan kalan kysyntään vastataan tulevaisuudessa.

Linkki seminaariohjelmaan (avautuu uuteen ikkunaan)

Huomaathan, että aikatauluun saattaa tulla vielä muutoksia. Lopullinen seminaariohjelma tulostettavassa muodossa  julkaistaan elokuussa.

osallistumismaksut

Kaupalliset kalastajat
Saaristomeren ja Selkämeren toimintaryhmien alueet

Kaupalliset kalastajat
muut alueet

Muut kuin kaupalliset kalastajat

 

Hinta € / henkilö

Hinta € / henkilö

Hinta € / henkilö

A4 hytti yhdelle
(ikkunallinen)

55

75

155

A4 hytti kahdelle
(ikkunallinen)

45

65

135

Risteilyn järjestämiseksi on saatu tukea Saaristomeren kalatalouden toimintaryhmältä.

Hinta sisältää seminaarin lisäksi matkan A4-hytissä, buffet-lounaan, kahvin ja makean leivonnaisen kokoustilassa, kolmen ruokalajin á la carte ryhmämenun ja buffet-aamiaisen. Ilmoittautuminen avoinna 24.5.-23.6.2022
Lisätiedot
Anu Niinikorpi
Länsi-Suomen kalatalouskeskus ry
anu.niinikorpi@kalatalouskeskus.fi
0400-878718